Telefoon: 06-10550352   Email: info@colindabakkeradministraties.nl

Financiële administratie

Financiële administratie

Advies, inrichten en verwerken van uw administratie. En alles wat er nog meer bij komt kijken.

Belastingaangiften

Belastingaangiften

Naast de BTW-aangifte kunnen wij ook uw inkomstenbelasting (IB) en vennootschapsbelasting (VPB) verzorgen.

Meer financiële diensten

Meer financiële diensten

Denkt u maar aan toezicht op uw liquiditeit, dossierbeheer, facturatieproces, incassowerkzaamheden.

Onze uitgangspunten

Maakt u gebruik van onze diensten, dan kiest u voor een betaalbare oplossing voor uw administratie en profiteert u van alle fiscale en deskundige voordelen die specialisten kunnen bieden.

  • Uw administratie is onze zorg
  • Ontmoet uw eigen officemanager
  • Korte lijnen
  • Vertrouwen
  • Maatwerk
  • Persoonlijk contact

colindabakkerAls ondernemer streeft u er naar uw bedrijfsvoering zo in te richten dat u zich vooral kunt bezig houden met ondernemen. Een overzichtelijke administratie en boekhouding voeren is van groot belang voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Een ondernemer die hiervoor geen of weinig tijd heeft of hierin geen ervaring heeft opgedaan ervaart dit vaak als een grote belasting, zeker omdat het een steeds terugkerend gegeven is. Wij kunnen u op vrijwel elk gebied van financieel administratieve dienstverlening adviseren en assisteren.

Wij merken dat ondernemers de administratie (en boekhouding) graag zelf willen doen, maar in de praktijk toch onderschatten, omdat er meer bij komt kijken dan in eerste instantie werd verwacht.

Wij bieden u de mogelijkheid uw administratie en boekhouding geheel of gedeeltelijk aan ons over te dragen. De jaarrekening wordt vervolgens door ons in concept opgemaakt en in samenwerking met een fiscalist / accountant beoordeeld en definitief gemaakt. Hierbij wordt gekeken naar de regelingen die voor u extra voordelen opleveren! Zo spaart u tijd, kosten en ergernis en kunt u zich volledig richten op waar u goed in bent; ondernemen.